fbpx

Wij zijn verhalenvertellers. Cameramensen. Journalisten. Creatievelingen. Kommaneukers. Samenstellers. Editors. Interviewers. Wij zijn nieuwsgierig; we kijken, we luisteren en we brengen jouw verhaal in beeld. Of woord. Maar we zijn ook mensen. Wat maakt ons nou uniek?

Een team, veel specialisten

Als we met jouw uitdaging aan de slag gaan, dan krijg je jouw eigen team van specialisten. Een marketeer, vormgever, videomaker, tekstschrijver bekijken samen de invalshoek. Ieder vanuit zijn eigen vakgebied. Alles met als doel om het meeste uit het project te halen. Het resultaat? Communicatie waarmee je scoort.

Jouw partners 

Jij het doel, samen naar het resultaat. We kunnen je alles uit handen nemen of we werken samen aan dat doel. We houden van korte lijnen en persoonlijk contact. Dat doen we liever offline dan online.

Heldere samenwerking

Wij vinden het fijn als jij weet waar we mee bezig zijn. We nemen je mee in het proces met updates en cijfers. Want we willen blijven leren van de data. Op die manier voorkomen we verrassingen. En die kennis houden we niet voor onszelf, maar die delen we.

P.S. Beweeg met je muis over ons en zet ons in beweging

Etienne Verhoeff

content creator

Karlijn Bernoster

content creator

Maaike Petri

content creator

Max Hokke

video creator

Renee Zwanink

design creator

Rick de Jong

content creator

Sanne van den Berg

video creator

Onze partners

We geloven in samen. Samen werken, samen creëren. Dus zoeken we partijen waar we graag mee samenwerken!

85% van B2B marketeers geven aan dat lead generatie het belangrijkste marketing doel is.

Ik ben wel benieuwd hoe jullie voor leads zorgen?