videoproductie door TIEN

VIDEOPRODUCTIE.

De waarde van video heeft zich anno 2021 wel bewezen. Op social media kanalen zijn video’s booming. Bedrijfsfilms of brandvideo’s zijn niet meer weg te denken uit marketingstrategieën van moderne bedrijven.

Helaas blijkt uit onderzoek van TIEN. dat nog niet elk bedrijf video optimaal benut.

Video’s door TIEN.

ALLE CASES
opnames door tien producties

Videoproducties door TIEN.

Een video communiceert de uitstraling en waardepropositie van jouw bedrijf naar potentiële klanten. Tegenwoordig huren veel ondernemers (terecht) een extern bedrijf in om een professionele video te maken.

De kwaliteit van de video’s is dan ook niet meer het probleem, maar wat je daarna met je video doet, dát is het struikelblok!

We werken bij TIEN. niet met camjo’ers. Als we een video produceren, komen we altijd met twee personen: een cameraman of -vrouw en een productieleider. Zo kan de cameraman of -vrouw doen waar hij of zij goed in is, namelijk video’s maken, en zorgt de productieleider dat het verhaal klopt en we de juiste quotes hebben voor de video. Zo komt de boodschap zowel tekstueel als beeldend het beste uit de verf.

Een videoproductiebedrijf van origine.

TIEN. Producties is ooit begonnen als videomaker. Al ruim 10 jaar zijn we actief in de videowereld. Naast dat we goede video’s met een verhaal maken, weten wij precies wáár en wanneer je het beste een maandelijks journaal, bedrijfsvideo, promotievideo of animatie-video kunt inzetten.

Bekijk onze  video’s voor de verschillende mogelijkheden.
Camera vrouw sanne tijdens opnames
EEN VIDEO WORDT 1200% VAKER GEDEELD OP SOCIAL MEDIA DAN EEN POST MET EEN FOTO EN TEKST.
videoproductie door tienproducties

Meer dan videomakers.

Als we voor je aan de slag gaan, maken we het liefst meer dan een videoproductie. We adviseren je graag over het creëren van zichtbaarheid voor de video, zodat de video gezien wordt door de juiste mensen via de juiste kanalen. Daarom denken we graag met je mee in de gehele communicatiestrategie.

Met social media marketing kunnen we ervoor zorgen dat de boodschap vaker, gerichter wordt verspreid en je meer leads kunt genereren dankzij de verspreiding van jouw video.

Meer over TIEN.

Vertel mij meer.

Wil je meer weten? Vul je gegevens in, dan nemen wij contact met je op. Of plan direct een afspraak in!