fotografie uitbesteden

FOTOGRAFIE.

Nederlanders ‘zitten’ dagelijks ruim 4,5 uur op het internet, waarvan bijna anderhalf uur op social media. Niet voor niets beschouwen we Facebook, Instagram en LinkedIn als extensie voor ons merk. Maar hoe zorg je ervoor dat potentiële klanten tijd besteden aan jouw kanalen? Simpel: goede foto’s!

Fotografie door TIEN

Fotografie is meer dan ‘een beeld’.

Anno nu is fotografie meer dan beeld van jouw product of pand. Onze bedrijfsreportages vertellen over oplossingen die je biedt, over klantcontact, over het verhaal backstage. Een technisch goed en veelzeggend beeldverhaal versterkt jouw merk meer dan je denkt. Niet alleen voor social media, maar ook voor blogs, websites, digizines en ook nog steeds voor papieren media.

Mensen houden van mooie plaatjes en met goed beeld trigger je je doelgroep dus om tijd te besteden aan jouw brand. Met deze wetenschap, en de wetenschap dat je via social media gemiddeld 7 miljoen mensen per platform bereikt, haal je het toch niet meer in je hoofd om een slechte foto te plaatsen?

Fotografie: Het fundament van social media.

Fotografie is het fundament van elk social media platform. Beeld vertelt in een fractie van een seconde zo veel: over de persoon, de gebeurtenis over de sfeer of over de inhoud. Al voordat je één letter gelezen hebt heeft jouw brein, op basis van een foto, al besloten of je een tekst gaat lezen of een video gaat kijken. Of niet.

Fotografie door TIEN
EEN FOTO VERTELT 70% VAN HET VERHAAL DAT JE WILT VERTELLEN.

Fotografie door TIEN.

Lanceer je binnenkort een social media campagne of nieuwe website? Stop met het gebruiken van stock fotografie die iedereen gebruikt! Met een eigen beeldbank kun je het gevoel van jouw bedrijf terug laten komen en maak je jouw bedrijf herkenbaar. Zo heb je altijd passend beeld voor jouw website, persberichten, online magazines en social media marketing campagnes.

Vertel mij meer.

Wil je meer weten? Vul je gegevens in, dan nemen wij contact met je op. Of plan direct een afspraak in!