Digizine

DIGIZINE.

Een cadeautje in de mailbox van je (potentiële) klant of opdrachtgever. Dat gevoel bereik je met het versturen van jouw digizine. Zie het als een ‘nieuwsbrief 2.0’. Het is een ultiem communicatiemiddel dat van het beeld af spat. En het is volledig meetbaar.

Online magazine door tien producties

Een digizine gaat verder dan een nieuwsbrief.

Wat maakt een digizine anders dan een nieuwsbrief? Waar beide marketing instrumenten je kennis en data geven over jouw klant, gaat een digizine nog een stap verder. Denk aan bedrijfsvideo’s levensgroot weergegeven, spectaculair beeld dat tot de verbeelding spreekt, geanimeerde titels en kleurencombinaties die van het scherm afspatten. Daarnaast is alles meetbaar waardoor je jouw (potentiële) klant nóg beter leert kennen.

Een digizine biedt jou de kans om jouw verhaal op een verrassende manier te delen met de buitenwereld. Dat verhaal moet goed staan, want het samenstellen van een digizine is arbeidsintensief. Diverse disciplines – van brainstorm tot content schrijven en van fotografie tot video maken – komen bij elkaar, specialismen die de agents van TIEN. als geen ander beheersen.

MET EEN DIGIZINE WORDT 92% VAN DE NEDERLANDSE BEROEPSBEVOLKING JOUW DOELGROEP.
online magazine door tienproducties

Een digizine maakt jouw brand top of mind.

Iedereen met een smartphone kan een digizine ontvangen en is in potentie onderdeel van jouw community. Alleen al in Nederland is dat 92% van de beroepsbevolking. Trigger je klanten met een interactief jaarverslag, een inspirerend bedrijfsmagazine of een maandelijkse product update en versterk de branding.

Vertel mij meer.

Wil je meer weten? Vul je gegevens in, dan nemen wij contact met je op. Of plan direct een afspraak in!