animatievideo laten maken
Animatie video

ANIMATIEVIDEO’S.

Een animatievideo of explanimation is bij uitstek dé tool om complexe boodschappen te verduidelijken. Animatie bestaat in diverse vormen en gradaties. Bij TIEN. maken we het onderscheid tussen het verduidelijken, het illustreren en het vereenvoudigen van jouw verhaal.

animatievideo door tienproducties

Animaties ter verduidelijking.

De eerste, verduidelijken, is een vorm van animatie die we in vrijwel elke video toepassen. Door bijvoorbeeld je logo in beweging te zetten of naamtitels te plaatsen in je bedrijfsvideo maak je duidelijk wie de afzenders zijn of waar het is opgenomen.

Voeg context toe aan de video met animatie.

Als we een video gaan illustreren met animatie dan gaan we een stap verder. We voegen context toe aan je video in de vorm van grafieken, diagrammen, bullets of animaties om de boodschap eenvoudiger te maken. Dit zie je bijvoorbeeld terug in webinars.

Explanimations.

De echt complexe of abstracte verhalen transformeren onze designers volledig tot animatie. Deze uitleg-animaties noemen we ook wel explanimations. Hiermee maak je van een ingewikkelde, complexe uitleg een duidelijk verhaal.

MET EEN ANIMATIEVIDEO MAAK JE EEN COMPLEX VERHAAL SIMPEL.
animatie tekening door de animator

Animatievideo’s door TIEN.

Uiteraard werkt TIEN. nauw samen met de opdrachtgever om die boodschap te vereenvoudigen tot de kern. Wist je trouwens dat een animatie een zeer effectief en meetbaar onderdeel kan zijn van je online marketing campagne?

Vertel mij meer.

Wil je meer weten? Vul je gegevens in, dan nemen wij contact met je op. Of plan direct een afspraak in!