VIDEOPRODUCTIE LATEN MAKEN.

Video is booming! Op social media en websites zijn videoproductie’s niet meer weg te denken.

Bij TIEN. weten we precies hoe we jouw bedrijf in de spotlights moeten zetten met een video die de doelgroep aanspreekt. Meer weten?

Opdrachtgevers waar we trots op zijn.

MET VIDEO BRENG JE HET VERHAAL VAN JOUW BEDRIJF TOT LEVEN.

 

Videoproductie’s door TIEN.

Even snel iets vragen?

Stuur een mailtje naar hello@tienproducties.nl

of bel ons op (010) 30 300 90

VIDEOPRODUCTIES DOOR TIEN.

Al ruim tien jaar maken we bij TIEN. de tofste bedrijfsvideo’s voor uiteenlopende opdrachtgevers. Van Amphitec tot Restaurant Vicini en van Computerplan tot Rotterdam Rail Feeding.

Veel gestelde vragen over videoproducties.

Welke soorten video's zijn er?

Er zijn verschillende soorten video’s. Van commercials tot instructievideo’s en van journaals tot documentaires. Om een type video te kiezen, is het belangrijk om te weten wat de boodschap van de video is en voor wie de video bedoeld is. Twijfel je over welk type video het beste bij jou past? We denken graag met je mee. 

Waar gebruik je een videoproductie voor?

Een bedrijfsvideo kun je gebruiken om te laten zien wat jouw bedrijf doet en wat het bedrijf onderscheid. Je kan de video plaatsen op je website en social media kanalen.

Wat is de ideale lengte voor een video?

De lengte is afhankelijk van het verhaal dat je wilt vertellen, waar je de video publiceert en wat het doel is. We adviseren om onder de 2 minuten te blijven. 

Wat kost het maken van een video?

Een videoproductie is maatwerk. Daarom maken we prijzen op maat. De prijs is afhankelijk van het type video, het aantal draaiuren, de montage uren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Moet een videoproductie altijd ondertiteld worden?

Niets moet natuurlijk, maar wij adviseren om het wel te doen. Video’s op social media worden namelijk meestal zonder geluid bekeken. Met ondertiteling kun je alsnog een duidelijke boodschap overbrengen. 

Vertel mij meer.

Wil je meer weten? Vul je gegevens in, dan nemen wij contact met je op. Of plan direct een afspraak in!