fbpx

Videomarketing

Je wilt aan de slag met videomarketing. Want dat werkt! Uit onderzoek blijkt dat in 2021 82% van alle online content, video content zal zijn. Het is nou eenmaal een stuk makkelijker om een verhaal te vertellen aan de hand van beeld en geluid dan met alleen tekst.

Beginnen met videomarketing 

Voordat je kan beginnen, bedenk je wat je wilt communiceren. Nog niet hoe maar vooral wat.
‚ÄėIk wil laten zien wat we doen als bedrijf.‚Äô
Wat ga je laten zien dan? Dat je de gehele dag onderweg bent in de auto om in gesprek te gaan met potenti√ęle klanten? Het kan beter zijn om een¬†verhaal vertellen. De kijker van jouw video meenemen in een verhaal. We zoeken¬†dus naar¬†jouw¬†why. Die zoeken we samen op.
Tien Producties laat dit zien in haar¬†¬†videoproducties en online magazines, digizines. We werken vanuit journalistiek oogpunt. Daarnaast¬†hebben we een super leuk team en zorgen we altijd voor een ‚Äėwauw‚Äô ervaring bij de klant.

Haarkliniek feiten en fabels

Stijlen in videomarketing

Wanneer je de boodschap weet ga je een stijl kiezen. Je hebt de keuze uit veel verschillende stijlen en thema’s. Niet elk genre is toepasbaar op ieder onderwerp en visa versa. De volgende stijlen hanteert men het meest.

De voorbeelden zijn allen clickable dus mocht je verdieping willen kan je altijd de verschillende formats aandrukken. 

Scripting and editing met videomarketing 

Je stijl is gekozen. Tijd om het script van de video te maken. Je script ziet er anders uit afhankelijk van je video. In een bedrijfsfilm ligt dit vaak van te voren vast. Er wordt nagedacht over de mogelijke shots en de interview vragen zijn voorbereid. Bij een aftermovie is dit natuurlijk anders. Je weet niet hoe de dag of avond verloopt. Het is echt een kwestie van ‚Äėact in the moment‚Äô. Na het draaien kunnen de beelden naar de edit. De beelden worden gespot en uiteindelijk tot een video verwerkt.¬†Wil je meer verdieping over de draaidag? Klik dan hier.¬†

Het pushen van de video online kan ook op veel verschillende manieren. Afhankelijk van de marketingfunnel en je doelstelling natuurlijk. Lees meer over de marketingfunnel van Tien Producties hier!

Wil je meer weten? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op of bel ons gewoon op 010-3030090.