VIDEO LATEN MAKEN.

Video is booming! Op social media zien we niets anders meer dan talloze, bewegende beelden die op de tijdlijnen verschijnen. Maar ook op websites zijn bedrijfsvideo’s en productdemo’s niet meer weg te denken. Bij TIEN. weten we precies hoe we jouw bedrijf, product of dienst in de spotlights moeten zetten met een video die de doelgroep aanspreekt.

TIEN.MEER INFO

Jouw communicatie verbeteren? Kies voor video! 

Stijlen in videoproducties.

Bij TIEN. ontwikkelen we verschillende type video’s. Van corporate bedrijfsvideo tot commerciele promotievideo’s en van laagdrempelige vlog tot aftermovie.

Bedrijfsvideo

Journaal

Documentaire of mini-doc

Instructievideo

Projectvideo

Aftermovie

Reclame / Promo video

Sfeervideo

Videoproducties door TIEN.

Een video vertelt het verhaal van jouw bedrijf. Bij TIEN. begrijpen we dat maar al te goed. Daarom denken we samen met jou na over de stijl en inhoud van de video. We kijken naar de organisatie, de doelgroep en de boodschap en ontwikkelen op basis hiervan een concept voor de video.

MET VIDEO BRENG JE HET VERHAAL VAN JOUW BEDRIJF TOT LEVEN.

VIDEOPRODUCTIES DOOR TIEN.

Al ruim tien jaar maken we bij TIEN. de tofste video’s voor uiteenlopende opdrachtgevers. Van maandelijkse journaals voor Rotterdam Sportsupport, tot documentaires over Excelsior Rotterdam voor FOX Sports.

Veel gestelde vragen over videoproducties.

Welke soorten video's zijn er?

Er zijn verschillende soorten video’s. Van commercials tot instructievideo’s en van journaals tot documentaires. Om een type video te kiezen, is het belangrijk om te weten wat de boodschap van de video is en voor wie de video bedoeld is.

Waar gebruik je een video voor?

Video is voor meerdere doelen inzetbaar. De meest voorkomende zijn:

  • Het vertellen van je merkverhaal
  • Het lanceren van een campagne
  • Etaleren van een product of dienst
  • Een verslag geven van een event of bijeenkomst
  • Het vastleggen van bijzondere gebeurtenissen/periodes

Wat is de ideale lengte voor een video?

Dat is afhankelijk van het type video en het kanaal waar je de video gaat publiceren. We adviseren voor video’s voor social media een lengte van maximaal 2 minuten en bij advertenties nog veel korter. 

Wat kost het maken van een video?

Een videoproductie is maatwerk. Daarom maken we prijzen op maat. De prijs is afhankelijk van het type video, het aantal draaiuren, de montage uren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Moet een video altijd ondertiteld worden?

Niets moet natuurlijk, maar wij adviseren om het wel te doen. Video’s op social media worden namelijk meestal zonder geluid bekeken. Met ondertiteling kun je alsnog een duidelijke boodschap overbrengen. 

Vertel mij meer.

Wil je meer weten? Vul je gegevens in, dan nemen wij contact met je op. Of plan direct een afspraak in!