TIEN.VIDEO

BEN JIJ DE SPORTREDACTEUR DIE WE ZOEKEN?

Geschreven op 5 augustus 2021

Weet jij hoe de trainer van PSV heet, in welk team Max Verstappen rijdt, wat het woord ‘waaier’ betekent in de sport en begrijp je wat écht nieuwswaarde heeft? Dan is de functie van ‘Sportredacteur’ voor het videoteam van AD op jouw lijf geschreven!

Wat we zoeken.

Voor de Sportdesk van het AD op de redactie in Rotterdam (de leukste werkplek voor een sportredacteur!) zijn we op zoek naar een echte sportredacteur (freelance of in dienst) die weet hoe de sport in Nederland in elkaar zit.

Als sportredacteur denk je mee in de concepten van nieuwe items voor nieuwsberichten. Je produceert items voor de website van het AD, monteert video’s en je neemt gesprekken met watchers en verslaggevers op.

Je hebt goed gevoel voor nieuws en je begrijpt hoe video hieraan kan bijdragen. Als sportredacteur kan je de hoofd- en bijzaken in de sport onderscheiden en weet je precies wat de lezers en kijkers interessant vinden.

Wat we bieden.
Allereerst krijg je natuurlijk iedere maand netjes uitbetaald en ontvang je in mei 8% vakantiegeld. Jaarlijks heb je recht op ten minste 20 vakantiedagen bij een fulltime werkweek van 40 uur. Ook geven we je de ruimte om jezelf te ontwikkelen tot camjo’er, als dat aansluit bij jouw ambities.

Tot slot krijg je een werkplek bij het AD op de redactie in hartje Rotterdam op het Delftseplein (ja, echt in Rotterdam).

Solliciteren.

Ben jij dé sportredacteur die we zoeken? Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet! Stuur jouw motivatie en portfolio naar hello@tienproducties.nl.

Heb je nog vragen? Die beantwoorden we maar al te graag. Bel gerust even naar ons kantoor 010-3030090 of stuur een mailtje naar hello@tienproducties.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.