TIEN.ANIMATIE

BEN JIJ DE ANIMATOR DIE WE ZOEKEN?

Geschreven op 5 mei 2021

Zie jij bij elk plaatje een verhaal? En hou jij ervan om beweging te creëren in beeld? Kortom, ben jij de animator die we zoeken? TIEN. Producties is op zoek naar een animator/vormgever of -ster om het team te versterken!

Wat we zoeken.

We zoeken een creatieve, ervaren animator die complexe verhalen kan omzetten in duidelijke, boeiende animaties.

In de functie van animator help je ondernemers en organisaties met het vertellen van hun verhaal, aan de hand van animatievideo’s. Daarnaast ontwikkel je logo-animaties, en maak je bestaande video’s nog toffer met behulp van korte animaties.

Je vindt het leuk om in een team te werken, je houdt van een beetje uitdaging en durft je mening hardop uit te spreken. Oók als anderen het er niet mee eens zijn. Als je het even niet meer begrijpt geef je dit aan en durf je vragen te stellen aan een van je collega’s.

Ben je een startende animator? Goed nieuws! Voor een junior, startende én leergierige animator met ambitie hebben we een toffe startersbeursvacature!

Wat we bieden.
Je komt te werken bij een jong, dynamisch bedrijf bestaande uit 12 mensen. Van marketeer tot videomaker en van fotograaf tot tekstschrijver. Je gaat werken voor verschillende opdrachtgevers met ieder een eigen vraagstuk en huisstijl en je krijgt de kans om jouw eigen stijl te ontwikkelen of ontdekken.

Daarnaast bieden we je een werkplek om te leren, ontwikkelen en te groeien aan, krijg je een barista-cursus om de lekkerste koffietjes te zetten.

Het betreft een functie van minimaal 4 dagen per week.

Solliciteren.

Ben jij dè animator/vormgever die we zoeken en wil jij onderdeel worden van #TEAMTIEN.? Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet! Stuur jouw motivatie en portfolio naar hello@tienproducties.nl.

Heb je nog vragen? Die beantwoorden we maar al te graag. Bel gerust even naar ons kantoor 010-3030090 of stuur een mailtje naar hello@tienproducties.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.