fbpx

Uit onderzoek blijkt dat 88% van de Nederlanders is ingeschreven op één of meerdere nieuwsbrieven. Zit jouw mailbox er ook vol mee? Tussen al die nieuwsbrieven is het lastig om als bedrijf op te vallen. Met een online magazine kun je op een onderscheidende manier je klanten informeren over wat er speelt binnen jouw bedrijf. Door verhalen te maken met medewerkers en klanten krijgt je bedrijf een gezicht. Zo profiteer je optimaal van de voordelen van storytelling. En dat is waar de winst zit, mensen willen ten slotte zaken doen met mensen.
Een online magazine geeft eindeloze mogelijkheden op gebied van interactie. Niet alleen via tekst en foto, maar ook video’s kunnen worden toegevoegd. Lezers worden meegenomen in jouw verhaal. Bovendien is online alles meetbaar. We weten precies waar lezers doorklikken of juist afhaken. Daardoor kunnen we het online magazine steeds verder optimaliseren en weet jij je doelgroep steeds beter te bereiken.
Een online magazine is overigens breder inzetbaar dan alleen voor je klanten. Zo kan het ook perfect zijn om je medewerkers te informeren, nieuwe collega’s wegwijs te maken in het bedrijf of je jaarcijfers te presenteren.
We denken graag met je mee hoe het online magazine voor jouw bedrijf succesvol ingezet kan worden. Bekijk onze cases en lees hoe onze klanten het toepassen.

Jouw eigen magazine online

Maak kennis met ons Digizine

You might also like

TIEN.onlinemagazine