TIEN.VIDEO

Video content voor Golflounge Amsterdam

De vraag van de klant.

Een nieuw golf concept in de hoofdstad, uniek in de Benelux. Golflounge Amsterdam combineert fun en entertainment met golf. Een geweldige beleving voor het hele gezin, vriendenkring of collega’s.

Het concept van de Golflounge is nieuw, leuk en verfrissend. Maar hoe ga je dit gevoel overbrengen op een zo groot mogelijke doelgroep? Video content was de oplossing om de lancering van Golflounge Amsterdam zoveel mogelijk kracht bij te zetten!

Het concept.

Golflounge Amsterdam is de Driving Range 3.0. Er zijn verschillende boxen incl horecafaciliteiten en natuurlijk het in de golfwereld bekende Trackman systeem. Dit maakt het mogelijk onderling games te spelen en eventueel zelfs wereldwijde banen te lopen.

Voorafgaand aan de lancering vond de testavond plaats. Meer dan 75 mensen waren aanwezig om de Golflounge eens goed uit te testen en de beleving te ervaren. De uitgelezen mogelijkheid voor het maken van een video die het concept duidelijk maakt aan de doelgroep.

De creatie.

TIEN. is op de testavond op weg gegaan met twee cameramensen en een regisseur. De aanwezigheid van twee cameramensen gaf de ruimte om naast de algemene video content specifiek te draaien voor korte social teasers. Zo zijn er losse video’s gemaakt over de partnerships en uiteraard van het Trackman systeem.

In de algemene video is gekozen om de beleving te laten zien. Middels korte quotes en sfeerbeelden van de drie elementen; golf, fun en entertainment hebben we een tof concept neergezet.

Het resultaat.

Leuk om te weten.

Het camerateam is na afronding van het draaien uiteraard zelf ook even gebleven om de Golflounge te ervaren. 

Nieuwsgierig geworden na het lezen van deze case? Bezoek de website van Golflounge Amsterdam en beleef zelf de Driving Range 3.0! 

 

Vertel mij meer over dit project.

Wil je meer weten? Vul je gegevens in, dan nemen we contact met je op. Of plan direct een afspraak in!