TIEN.DOCUMENTAIRE

Een documentaire over een powerlifter

Robin Kensenhuis. Een voormalig militair, rijke man in Suriname. Die berooid terugkomt naar Nederland en hier verder gaat als powerlifter.

Toen powerlifter Robin Kensenhuis ons belde voor het eerst hoorden we een verhaal. We zagen een docu. En daar houden we van bij TIEN. Sterker nog, daar genieten we van. Robin was niet altijd powerlifter. Dat was de laatste maanden zijn nieuwe doel. Daarvoor was hij zakenman in Suriname. En succesvol. Tot er gedoe kwam in het bedrijf met familie. Het maakte dat Ro zijn geld en dromen zag verdampen.

Terug in Nederland werd de sportschool zijn uitlaatklep. Tot iemand zijn kracht zag en hem voorhield powerlifter te worden. Na een paar maanden en op de rand van het NK belde Robin ons. Of we interesse hadden om een docu te maken. Want hij ging het Nederlands Kampioenschap halen en daarna naar het WK gaan. Over ambitie gesproken.

De docu over powerlifter Ro is een lopend project. Het doel heeft hij, de weg er naar toe kent keer op keer een nieuwe en verrassende route. Het docu team van TIEN rijdt mee op de route en volgt de stappen van Ro.

Vertel mij meer over dit project.

Wil je meer weten? Vul je gegevens in, dan nemen we contact met je op. Of plan direct een afspraak in!