TIEN.FOTOGRAFIE

Golfbanen visueel vastleggen met fotografie

De vraag van de klant.

Met stockbeeld van een golfer, een sandwedge en een clubsandwich kun je alle websites van elke golfbaan vullen. Natuurlijk, dat kan. We zijn het er niet mee eens, maar het kan. TIEN. Producties is ervan overtuigd dat je met ‘eigen beeld’ veel krachtiger staat. Laat zien wat jouw faciliteit te bieden heeft, wie jij als doelgroep zoekt en waar jij je als golfbaan positioneert. Check deze drie voorbeelden: drie golfbanen, drie verschillende wensen.

GOLFBAAN TESPELDUYN: sfeerbeeld.
Golfbaan Tespelduyn bestaat al tien jaar en dat je er kunt golfen, dat weten de mensen wel. Foto’s genoeg. Toch vlogen ze onze fotograaf in: juist om de zakenlunches en de mogelijkheden van de horeca op de kaart te zetten. De foto’s moesten de relaxte, uitnodigende sfeer van het restaurant uitstralen zonder de ‘golfsfeer’ helemaal te verliezen. Met een aantal modellen uit het netwerk ensceneerden we situaties om een zo natuurlijk mogelijk beeld neer te zetten.

 

GOLBAAN THE MONDIAL: Promotiebeeld.

The Mondial opende in 2020 haar deuren. Na de renovatie van de driving range, het clubhuis en de fairways, planden we een fotoshoot in voor website- en promotiebeeld van de baan. Omdat The Mondial zich richt op nieuwe leden in de vorm van jonge ondernemers, ging onze photo agent twee uur de baan in met twee jonge ondernemende mensen. Door deze fotoshoot heeft The Mondial nu een ‘eigen’ beeldbank beschikbaar. Kwalitatief goede foto’s die online bruikbaar zijn, maar ook in businessbladen of advertenties. No more stock images!

GOLFBAAN SEVE: Actuele fotografie.

Trainingscentrum SEVE zet fotografie weer op een heel andere manier in! Zij gebruiken fotografie in een halfjaarlijks digizine, een online magazine om hun leden te informeren. Het beeld is dus afhankelijk van de onderwerpen. Een portret bij een interview, een golfpro die iets uitlegt, een nieuw hapje uit de keuken, een gerenoveerde hole: alles kan!

Leuk om te weten.

Leg een eigen beeldbank aan met kwalitatief goede foto’s van jouw faciliteit, jouw werknemers, jouw leden, jouw horeca. Bij TIEN. regelen we al een mooie basis binnen een halve dag fotografie. Laten we samen de mogelijkheden eens bespreken, want goed beeld zorgt voor herkenbaarheid en binding met jouw (potentiële) klanten.

Vertel mij meer over dit project.

Wil je meer weten? Vul je gegevens in, dan nemen we contact met je op. Of plan direct een afspraak in!