TIEN.VIDEO

Een video voor Advisie

De vraag van de klant.

Hoe zet je een nieuw softwareproduct in de markt? Met deze vraag klopte Advisie aan bij TIEN. Na een eerdere succesvolle samenwerking voor Servizio wist Advisie ons wederom te vinden voor de lancering van een nieuwe campagne, de Business Cloud.

Het concept.

De Business Cloud is het cloud platform van Advisie. Het grootste voordeel van de Business Cloud is dat iedere werknemer, op welke werkplek dan ook, toegang heeft tot de benodigde bedrijfsinformatie. Het maakt niet uit waar je bent; thuis, op kantoor of voor de verandering in je favoriete koffietent. Op elke locatie heb je de toegang tot de juiste informatie om jouw werk te kunnen doen.

 

Om de Business Cloud zo effectief mogelijk te introduceren en uit te leggen aan de doelgroep, heeft TIEN. voor Advisie een video ontwikkeld. Waar concept introducties vaak erg beschrijvend en een beetje saai zijn, hebben we besloten om het over een andere boeg te gooien.

Het concept wordt beschreven aan de hand van de dag van Maud. Door de ogen van accountmanager Maud wordt de kijker meegenomen in de voordelen van de Business Cloud. Het maakt niet uit waar Maud zich bevindt, ze is door de Business Cloud altijd in staat om haar klanten zo goed mogelijk te woord te staan.

De creatie.

Om de flexibiliteit van de Business Cloud zo goed mogelijk over te laten komen, volgden wij de figurante die de rol van Maud vertolkte langs verschillende locaties. In één draaidag gingen wij langs een flexwerkplek, het kantoor van Advisie en een klant.

Daarnaast hebben we gezorgd voor een doorlopende lijn in de communicatie. De voice-over van deze video is namelijk dezelfde voice-over als de vorige samenwerking met Advisie.

Om de Business Cloud zo breed mogelijk te communiceren hebben wij niet alleen de video, maar ook twee verschillende teasers aangeleverd voor verschillende platformen (Google Ads, Facebook Ads, LinkedIn enz.). Elke teaser is speciaal aangepast aan het platform waarvoor het bedoeld is.

Het resultaat.

Leuk om te weten.

Wist je dat de naam Maud bewust is gekozen? Het rijmt namelijk op Business Cloud. 😉

Vertel mij meer over dit project.

Wil je meer weten? Vul je gegevens in, dan nemen we contact met je op. Of plan direct een afspraak in!