TIEN.PODCAST

Videoserie ‘Pitstop’ voor het AD

Door de uitbraak van COVID-19 was het voor de grand prix journalisten niet meer mogelijk om alle wedstrijden af te reizen. Daarom bedacht TIEN. in samenwerking met AD een nieuw concept voor de Formule 1 liefhebber.

Het AD heeft een sterke focus op Formule 1. Voor de COVID-crisis waren de journalisten altijd, bij alle Grand Prix over de hele wereld. De watchers zijn komen op plekken waar lezers van de krant niet komen. Bovendien zijn ze het gezicht van Formule 1 voor de AD lezer. Daarom heeft TIEN. het videoformat Pitstop ontwikkeld, in samenwerking met het AD. Een preview op het raceweekend in de stijl van de voetbaltalkshow Panenka. Het format is een vervolg op de podcastserie Pitstop die ook nog steeds door het AD wordt gemaakt met hetzelfde team.

Pitstop is een video van ongeveer 4 minuten waarin het Formule 1 nieuws wordt besproken. Daarnaast komt de race van komend weekend aan bod. In 2021 is het gesprek dat de presentator en F1-watcher hebben ook verwerkt tot een podcast. Deze podcast duurt ongeveer 15 minuten.

In de montage van de Pitstop TV versie wordt gebruik gemaakt van tussentitels, beelden van de formule 1 en beelden van social media. Zodoende krijgt Pitstop een snel een dynamisch karakter.

Vertel mij meer over dit project.

Wil je meer weten? Vul je gegevens in, dan nemen we contact met je op. Of plan direct een afspraak in!