over tien header

Over ons.

Een creatief team met een achtergrond in video en marketing: dat zijn de makers van TIEN. Producties. Zij staan aan de basis van jouw online campagne. De nieuwsgierige contentmaker in ons zet het verhaal op scherp en de marketeer in ons zorgt ervoor dat jouw bedrijf top of mind wordt. Wat onzichtbaar was, zetten wij in de spotlights.

Over ons.

Een creatief team met een achtergrond in video en marketing: dat zijn de makers van TIEN. Producties. Zij staan aan de basis van jouw online campagne. De nieuwsgierige contentmaker in ons zet het verhaal op scherp en de marketeer in ons zorgt ervoor dat jouw bedrijf top of mind wordt. Wat onzichtbaar was, zetten wij in de spotlights

team tien

Wat we doen.

TIEN. Producties zet het verhaal van jouw bedrijf om in klantgerichte content die de doelgroep aanspreekt. Ons doel: jouw organisatie laten shinen en de boodschap overbrengen. Onze agents hebben allemaal één of meer specialismen: we bekijken jouw vraagstuk vanuit verschillende hoeken, zodat we altijd het beste middel gebruiken om jouw verhaal aan de man te brengen. Van video tot fotografie en van digizine tot podcast en alles daar tussen.

“BRAND IS JUST A PERCEPTION, AND PERCEPTION WILL MATCH REALITY OVER TIME.
opnames door tien op locatie

Creators van het eerste uur.

Verschillende mensen met verschillende specialismes, die er samen voor zorgen dat jij gezien wordt.

BEDRIJVEN DIE VIDEOMARKETING GEBRUIKEN GENEREREN 49% MEER OMZET.
Één team, één taak.

Iedere agent heeft zijn of haar eigen specialisme, om jouw boodschap of verhaal over te brengen bij de doelgroep.

Onze partners.

We geloven in co-creatie. Samen werken, samen creëren.
Dus zoeken we partijen waar we graag mee samenwerken!

logo partner studio dijkgraaf
WE ZETTEN IN DE SPOTLIGHTS WAT GEZIEN MOET WORDEN.