fbpx
TIEN.communicatie - 27 juli 2017

Creating Stories

by Tien Producties

Wij vertellen verhalen. In tekst. En beeld. En geluid. Niet zomaar een verhaal, een goed verhaal; jouw verhaal. We noemen dat Creating Stories. En wat dat verhaal is, daar komen we samen wel achter. Door de juiste vragen te stellen en te kijken wat jij nu echt wilt. Maar wat kunnen we dan maken? Duik met ons de wereld van Creating Stories.

#beeldproducties

Welk verhaal wil jij vertellen? Dat is waar het om draait. Wij proberen de kern boven water te krijgen. En we denken mee over de manier waarop je dit het best in beeld kunt brengen. Een tv-documentaire? Een bedrijfsfilm voor een beurs? Beeld voor de website? Wij zijn gespecialiseerd in video en fotografie, jij in je onderneming. Door samen te sparren komen we tot het beste resultaat.

 

Ik ben benieuwd!

 

#tekstproducties

Plaatje, praatje! Naast beeld kunnen we je ook helpen met het schrijven van goede, leesbare teksten. Voor jouw blog. Voor jouw website. Een folder. Corporate magazine. Je kunt het zo gek niet bedenken of onze tekstschrijvers zetten jouw verhaal om in een krachtig interview, beeldende reportage of pittige column. Wat de boodschap ook is, wij zorgen dat ie aankomt.

 

Lees de paginamonologen

#identityproducties

Jij kent je bedrijf het best, wij hoe je met communicatie de doelgroep bereikt. Moet de focus liggen op je product of op het proces? Op de visie of jouw bedrijf? Samen overleggen we de strategie; ligt de focus op online of op klassieke media? Wij zorgen dat jouw verhaal klopt en de identiteit van je product, dienst of onderneming voor iedereen zichtbaar is. In tekst, beeld én geluid.

Creating stories voor jou?

Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op. Vertel je verhaal en samen kijken we welk verhaal we kunnen maken. Dat is de kracht van creating stories.

 

Contact