Adverteren op TikTok

Tiktok is hét nieuwe social media platform onder Generatie Z (jongeren tussen de 15 en 25 jaar). Met pakkende content en duidelijke call to actions bereik je als een van de eerste bedrijven een top of mind positie via Tiktok Advertising.

Omdat TIEN. Creative & Digital Agency door TikTok is geselecteerd, kunnen wij als een van de eerste agencies in Nederland aan de slag met TikTok advertising voor jouw bedrijf.

“3,5 miljoen maandelijks actieve gebruikers in Nederland.”

Vertel mij meer over TikTok Advertising

BEREIK GENERATIE Z EN VERBIND HEN AAN JOUW MERK MET TIKTOK ADVERTISING.

Maak een TikTok bedrijfsaccount aan voor mij!

Wil jij ook een TikTok bedrijfsaccount? Vraag er direct een aan! TIEN. mag als een van de eerste bureaus in Nederland TikTok ads ontwikkelen en bedrijfsaccounts aanmaken.

Dáárom adverteren op TikTok.


TikTok is hét nieuwe platform onder jongeren wereldwijd. Waar Facebook en Instagram gefocust zijn op beeld, ligt bij TikTok de focus op videocontent. Met een sterk algoritme en een feed op basis van wat de kijker leuk vindt, is TikTok een unieke manier om in de spotlights te komen bij de doelgroep.

Bereik Generatie Z op unieke wijze.

TikTok is actief in ruim 150 landen wereldwijd en beschikbaar in meer dan 70 talen. Het platform is vooral populair onder de jongere generatie: Generatie Z: De onbereikbare jongvolwassenen (15-25 jaar).

Maximaal bereik voor minimaal budget.

Omdat het platform TikTok nieuw is en de advertentiemogelijkheden in Nederland pas net worden uitgerold, is er weinig concurrentie. Hierdoor is het mogelijk om tegen lage kosten een groot bereik te genereren.

Hoe werkt TikTok Advertising.

Binnen Nederland wordt TikTok Advertising sinds kort uitgerold. TIEN. mag als een van de eerste Agencies in Nederland aan de slag met advertenties. We leggen je graag uit hoe het werkt.

1. Het businessacccount

Adverteren op TikTok begint bij het aanmaken van een TikTok account en het omzetten van het account naar een zakelijk account. Hiermee vertel je TikTok dat je als bedrijf actief bent op het platform.

2. Het advertentieaccount

Sinds kort is het mogelijk om ook in Nederland een advertentieaccount aan te maken voor een TikTok account. Echter is het wel zo dat helaas niet iedereen dit kan, maar alleen geselecteerde bureaus in Nederland. Maar, goed nieuws! TIEN. is hier één van! Dit betekent dat wij als bureau een advertentieaccount voor jouw bedrijf kunnen aanmaken. Wil je meer weten? Neem contact op, dan helpen we je graag verder.

3. Advertentiecontent: bestaande content of nieuwe content?

Nu je een zakelijk account hebt én de rechten hebt om te mogen adverteren op TikTok, kun je aan de slag gaan met de ontwikkeling van content voor de ads. Hierbij kun je zowel bestaande content boosten als advertenties maken met nieuwe content. Belangrijk bij het maken van content is dat het flitsend is, bewegend beeld bevat, kort is (max 30 seconde) en rechtop gefilmd is. Verder geldt: hoe creatiever hoe beter!

De agents van TIEN. weten precies hoe zij content ontwikkelen die de doelgroep aanspreekt. Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van content creatie? Neem contact op.

4. Targetting mogelijkheden op TikTok

TikTok werkt in de tijdlijn met een mega sterk algoritme. Je ziet in de tijdlijn video’s waar je vaker of langer naar kijkt. Ook in de advertentie targetting kun je hiermee goed targetten op de interesses van de doelgroep.

Vertel mij meer over adverteren op TikTok..

Wil je meer weten? Vul je gegevens in, dan nemen wij contact met je op. Of plan direct een afspraak in!